Ons Team

Ons mooie team van kraamzorg Den Helder, wie kan er bij jullie komen 'kramen'.

Kraamzorg Den helder & regio heeft in een jaar tijd een prachtig team opgebouwd. In  oktober 2020 zijn we gestart met Chantal, Monique en Tanja. Daarna zijn, Anneke, Gretina, Mirjam en Angelique ons paarse team komen versterken. Annelies Slort is onze hulp in drukke tijden. 

 

 

 

Angelique Kraamverzorgster Hoi, ik ben Angelique, 51 jaar en heb twee meiden van 24 en 29 jaar.
Ik woon al weer 44 jaar in het mooie Den Helder. Ik ben al 18 jaar met veel plezier en vol passie werkzaam als kraamverzorgende. Als ik niet aan het werk ben in de kraamzorg, lees ik graag maar nog liever ben ik op Huisduinen te vinden bij mijn paarden. 
Sinds februari 2021 heb ik mij mogen aansluiten bij het jonge en dynamisch team van Kraamzorg Den Helder, waarin we met een klein team nauw kunnen samenwerken met de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Den Helder & regio en soms met verloskundige van de andere praktijken uit onze regio om zo een fijne en veilige kraamweek te kunnen verzorgen. Misschien tot gauw.  

Anneke KraamverzorgsterIk ben Anneke, getrouwd en heb twee kinderen in de volwassen leeftijd. Ik werk al jaren als kraamverzorgende en vanaf november 2020 doe ik dit voor de Kraamzorg Den Helder. Een gezellig en klein team, dus de lijntjes zijn kort. Ik werk als oproepkracht en dan meestal de drie uurs zorg.                                  Iedere zorg is weer speciaal en uniek. Bij ieder gezin opnieuw kijken en luisteren wat bij hun het beste past en daar binnen mijn eigen mogelijkheden in mee gaan. Het is mooi om te zien hoe de ouders de zorg voor hun kindje in de kraamweek al meer over nemen. Om daarna zelfstandig door te kunnen in hun nieuwe situatie.

Annelies Kraamverzorgster Ik ben Annelies en ben getrouwd met Peter. Wij hebben 2 zoons Dex en Barry en inmiddels ook 2 lieve schoondochters en 3 heerlijke kleinkinderen.
Voordat ik als praktijkassistente voor Claudia en Wendy ging werken heb ik 25 jaar in de kraamzorg gewerkt. Nu zij in 2020 ook gestart zijn met een kraambureau, ben ik naast mijn werk als praktijkassistente in drukke periodes ook wel te zien in een kraamgezin. Gewoon…….. omdat het zo mooi is om voor een gezin te mogen zorgen en hen te begeleiden in hun prille ouderschap. Luisteren naar de wensen en daarin afstemmen in mogelijkheden vind ik erg belangrijk. Ik wil er graag aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle week wordt, waarna je vol zelfvertrouwen zelf voor je kindje kan zorgen

Chantal Kraamverzorgster Hoi, ik ben Chantal, getrouwd met Dennis en samen hebben we 3 kinderen.
Ik ben sinds september 2002 kraamverzorgster. Nu de overstap gemaakt naar Kraamzorg pratijk Den Helder e.o. . Erg veel zin in deze nieuwe uitdaging om in kleinere team te gaan werken, nauwe samenwerking met dit leuke team van verloskundigen en dichter bij huis.
Werken als kraamverzorgster vind ik liefdevol en dankbaar beroep.
Als Kraamverzorgster leer ik jullie voor je baby te zorgen, zodat jullie na een week helemaal zelf kunnen doen, vol vertrouwen. Het is elke keer een nieuwe uitdaging. Want elke gezin is weer anders en uniek!
Wie weet tot snel in jullie kraamweek.
Liefs Chantal

Gretina Kraamverzorgster Ik ben gretina, getrouwd met willem en samen hebben we 4 kinderen, Annelies en (schoonzoon) Maikel, Marjolein, Niels en Anouk). Ook mag ik oma zijn van een “heerlijke” kleinzoon, Mees.
Ik heb in november ’20 de kans gekregen om binnen Kraamzorg Den Helder, de opleiding te volgen tot kraamverzorgende.
Na een pittige en intensieve periode heb ik in maart ’21 de opleiding afgerond met een goed resultaat.
Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit fijne vertrouwelijk team van collega's. In de korte tijd dat ik werkzaam ben, merk ik dat ik een bevoorrecht mens ben, omdat ik deelgenoot mag zijn van de opstart van een nieuw levensgeluk. Zelf hoop ik, dat ik mijn liefdevolle zorg kan overbrengen en zorg kan dragen aan vele geniet en verwen momenten. Met de nodige vakkennis, ervaring en tips hoop ik dat ik kan bijdrage aan bijzondere waardevolle kraamdagen, waaraan mooie herinneringen.

Joke Kraamverzorgster Mijn naam is Joke, ik woon in De Schooten in Den Helder.  Ik ben 63 jaar, heb 2 volwassen kinderen, een zoon en dochter, inmiddels uitgebreid met een schoonzoon en 2 kleindochters.
In 2002 heb ik een carrière switch gemaakt en ben de allereerste opleiding kraamverzorgende gaan volgen. Met goed gevolg, want in 2004 mocht ik mijzelf kraamverzorgende noemen, compleet met ooievaartje. 
Dat zorgen voor, mij op het lijf geschreven is hoop ik in mijn gezinnen met een grote glimlach te laten zien, maar ook voor pijn en verdriet is altijd tijd.
Na 8 tot 10 dagen hoop ik de gezinnen zoveel handvatten gegeven te hebben, zodat ze vol vertrouwen aan hun nieuwe leven beginnen. 
Wellicht tot ziens!!

Mirjam Kraamverzorgster Hoi, ik ben Mirjam, moeder van een zoon, Manuel en een dochter Luna. Geboren in Callantsoog, getogen in Den Helder.

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met kraamzorg was in mijn eigen kraamweek.
Dit was zo'n fijne week met een ontzettend lieve kraamverzorgster dat ik daarna heb besloten om in de kraamzorg te gaan werken. k werk nu alweer een aantal jaren met veel plezier.

Wat kraamzorg voor mij zo mooi maakt is dat elk gezin waar ik kom weer anders en uniek is. Samen maken we er een fijne, gezellige week van met een lach... (en soms ook met een traan...) Ik hoop rust en vertrouwen te brengen zodat jullie aan het eind van de kraamweek met genoeg zelfvertrouwen er voor gaan.

Monique Sijm Kraamverzorgster Ik ben Monique Sijm 50 jaar, getrouwd met Dennis en samen hebben we 2 kinderen; Tom van 21 en Eva van 16 jaar.
Ik ben van origine Brabantse maar woon alweer vanaf 1997 in Hippolytushoef.
In 1990 ben ik gediplomeerd kraamverzorgster en heb dus alweer 30 jaar werkervaring in dit prachtige en uniek beroep.
Ik probeer iedere keer weer een feestje van de kraamtijd te maken want gezelligheid staat bij mij hoog in t vaandel. Maar ook de ouders het vertrouwen te geven dat ze de verzorging van hun baby na een paar dagen zelfstandig kunnen doen vind ik belangrijk.
Ik ben flexibel en alles is bespreekbaar en probeer daar zo goed mogelijk de zorg op af te stemmen.
Verder hou ik erg van lekker eten, cappuccino, afspreken met vriendinnen, shoppen en vakanties.

Tanja Kraamverzorgster Ik ben Tanja Manshanden Getrouwd met Richard en woonachtig in Anna Paulowna Trotse moeder van een tweeling (2002) zoon Jesse en dochter Lynn.

Mijn passie voor dit vak begon als klein meisje als je aan mij vroeg wat wil jij worden later dan zei ik iets met baby’s. Zo gezegd zo gedaan en in 1992 ben ik gediplomeerd en meteen aan de slag gegaan als kraamverzorgende. Wat ik nog steeds met heel veel plezier doe Ik heb de meest bijzondere, liefdevolle, dankbare en gewaardeerde baan aller tijden, Ieder gezin is uniek en dat maakt mijn werk zo afwisselend en uitdagend en wat vind ik het mooi om te zien dat je gezinnen met veel vertrouwen achter laat zodat ze de zorg zelf weer overnemen.

Wie weet tot snel in jullie kraamweek Liefs Tanja

Jennifer Kraamverzorgster Ik ben Jennifer.
Ik ben 34 jaar en moeder van een eeneiige tweeling, Julie en Lynn. Voor de geboorte van Julie en Lynn heb ik met veel plezier in de kraamzorg gewerkt, maar dit was helaas moeilijk te combineren met de zorg van de meiden.

De afgelopen 11 jaar heb ik in de oudere zorg gewerkt. Maar mijn hart is altijd bij de sneller blijven kloppen voor de kraamzorg Nu mijn meiden wat zelfstandiger zijn is het wat makkelijker te combineren. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om weer in de kraamzorg tegaan werken. Het zorgen voor een familie in de eerste week vind ik erg mooi. Het is bijzonder om hierbij te mogen zijn en ouders een fijne week te bezorgen.

Ik kijk er naar uit! Jennifer

menu