Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke zorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring is gebleken dat het prettig is om één vaste kraamverzorgende hebben. Daarom streven wij ernaar dat de zorg de gehele kraamperiode door dezelfde kraamverzorgende wordt gegeven. Er verandert immers al genoeg!

Alle kraamverzorgende die bij Kraamzorg Den Helder en regio werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg van zeer hoge kwaliteit.

De kraamverzorgende richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby.

Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun jullie samen met jullie gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Het takenpakket van de kraamverzorgende is afhankelijk van jullie eigen wensen. In overleg met de kraamverzorgende bepalen jullie wat haar taken zullen zijn. Verder zal de kraamverzorgende jullie ruimschoots voorzien van adviezen en tips omtrent de verzorging en voeding van de baby. Jullie kunnen met alle vragen over de bevalling en kraamtijd bij de kraamverzorgende terecht. De kraamverzorgende zorgt ervoor dat jullie na afloop van de kraamtijd de verzorging van de baby vol vertrouwen kunt voortzetten.

Download hier de informatiefolder

menu